Over ons

 

Speelplezier voor iedereen!!

 

Missie

Spelen en plezier maken is van alle tijden en voor alle leeftijden. Het is gezond, leerrijk, verzet de zinnen en houd je jong. Woodho wil er daarom ook voor zorgen dat je op een gemakkelijke en overzichtelijke manier toegang krijgt tot de werelden van plezier. Woodho doet dit door een overkoepelend platform te creëren van gespecialiseerde webshops die steeds tot doel hebben het spel en plezier dichter bij jou te brengen.

Geschiedenis

Woodho bvba maakt deel uit van VdH Invest. Een onderneming opgericht in 1999 door de familie Van den Heuvel die tot doel heeft de logistieke dienstverlening te verzorgen voor derden, ondermeer voor de e-commerce.

Sinds de oprichting van VdH Invest hebben de toen jonge dochters van de familie Van den Heuvel zelf kinderen gekregen en begon stilaan de zoektocht naar nieuwe manieren om hun kinderen en zichzelf spel en plezier aan te bieden.

Deze zoektocht, samen met hun logistieke achtergrond in e-commerce, resulteerde in de oprichting van Woodho in 2013. Woodho zal een overkoepeling vormen van verschillende plezier-werelden waarbij via specifieke webshops getracht wordt om op een overzichtelijke en duidelijke manier spel en plezier aan te bieden, voor de kinderen of voor zichzelf.

Als eerste is gestart met de webshop www.houtenspeelgoedplezier.com, snel gevolgd door de webshop creatiefspeelgoedplezier.com en andere plezierwerelden zijn in de maak. Wij houden je op de hoogte.